YI Day voor organisaties

HELP MEE MET YOUNG IMPACT DAY

Young Impact Day is dé nationale actiedag voor jongeren. Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. En dat gaan we doen op 5 juni 2020! Help mee en kom ook met een groep jongeren lokaal in actie!

KOM LOKAAL IN ACTIE         of          DOE ANDERS MEE

 

HOE KUN JE HELPEN?

Op vrijdag 5 juni 2020 komen tienduizenden jongeren door het hele land in actie voor iets wat zij belangrijk vinden. Ze maken impact tijdens het grote festival bij Jaarbeurs Utrecht of komen in actie in hun eigen woonplaats. Laat jongeren binnen jouw organisatie weten dat ze ook welkom zijn op de Young Impact Day of organiseer lokaal een challenge en kom samen in actie. Aan de hand van onze toolbox weet je precies wat te doen.

KOM LOKAAL IN ACTIE

WE START SOMETHING

Volgens Young Impact zijn jongeren de sleutel naar een duurzamere samenleving. Een samenleving waar we goed zijn voor elkaar en voor de planeet. Een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren, is de juiste mindset én dat iedereen meedoet. Grote impact start met een kleine beweging. Het enige wat jongeren nodig hebben is een vonk, dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet. Young Impact Day is deze vonk en kan ervoor zorgen dat jongeren echt mee gaan doen.

Over Young Impact Day

Young Impact Day staat in het teken van impact maken. Op deze dag vinden door het hele land challenges plaats en laten  alle jongeren in Nederland zien dat zij écht het verschil kunnen maken. Jongeren komen lokaal in actie of bij het festival in Jaarbeurs te Utrecht dat in het teken staat van mega-challenges die aangevoerd worden door artiesten en YouTubers. Ook zijn er workshops, experiences, lezingen en worden de Young Impact Awards uitgereikt. Young Impact Day wordt hier afgesloten met een spectaculaire eindshow zoals je van ons gewend bent: we vieren hier met duizenden jongeren en de tofste artiesten onze impact.

Meer informatie

TRAILER YOUNG IMPACT

MEER OVER YOUNG IMPACT DAY

Onze partners

Young Impact kan een groot verschil maken wanneer heel veel mensen en organisaties meedoen!

Onderstaande organisaties helpen om Young Impact Day te laten groeien. Wij zijn hen ontzettend dankbaar voor het geloof in ons initiatief en de bijzondere samenwerking.

Wall of Fame

Onze Young Impact Day Partners

REDENEN OM MEE TE DOEN

  • Gratis een memorabele ervaring meegeven aan jongeren
  • Help jongeren met loopbaanoriëntatie en talentontwikkeling
  • Ontwikkel burgerschap: jongeren gaan andere mensen helpen

KOM LOKAAL IN ACTIE  of

DOE ANDERS MEE

 

 

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.