Samen maken we impact!

Word partner van Young Impact!

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjarenverbintenis om elkaar optimaal te versterken. Een partnership is maatwerk en we denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden.

Partner worden? Neem contact op

Onze partners

Young Impact kan een groot verschil maken wanneer heel veel mensen en organisaties meedoen!

Onderstaande organisaties helpen al om Young Impact te laten groeien. Wij zijn hen ontzettend dankbaar voor het geloof in ons initiatief en de bijzondere samenwerking.

Wall of Fame

Initiatiefnemers

Onze partners

Fondsen

Samenwerkingen

‘Join the movement’

Young Impact is een krachtige beweging van jongeren die nú in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die al meer dan 2 miljoen jongeren activeerde tot sociale wereldburgers.

Young Impact bestaat uit een uniek scholenprogramma dat jongeren in hun kracht zet om inspiratie om te zetten in actie. Het laat ze beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren in onze samenleving.

Dit is Young Impact

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.