Nu voor jouw groep, school of gemeente!

De reis voor jongeren die impact willen maken

Young Impact Island is de reis voor jongeren van 16 t/m 18 jaar die impact willen maken, maar simpelweg niet weten hoe. Tijdens Young Impact Island leren ze zichzelf en hun sterke punten beter kennen en ontdekken ze wat ze belangrijk vinden en.... maken impact! Tijdens Young Impact Island gaan we samen met honderden jongeren de wereld een beetje mooier maken. Ken je jongeren voor wie dit heel waardevol is? Als organisatie is het mogelijk om tickets te kopen en zo voor jouw jongeren de reis (26 t/m 29 mei) van hun leven mogelijk te maken.
Informeer naar de mogelijkheden

Praktische informatie

Bij Young Impact weten we als geen ander hoe je impact kunt maken en tegelijkertijd de tijd van je leven kunt hebben. Hieronder lees je meer over het programma.

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden voor jouw organisatie, groep, school of gemeente.

Neem contact met ons op

HIGHLIGHTS

  • Een eigen impactplan waarbij je ontdekt wat jouw talent is en wat jij belangrijk vindt (goed voor je cv)

  • Een dik eindfeest met een bekende artiest

  • Onvergetelijke eilanddropping

  • Interessante workshops van BN'ers over o.a. sociaal ondernemen en storytelling

  • En dat alles op één unieke locatie!

Dagindeling

Hoe ziet een dag op Young Impact Island eruit?

07:30 - 08:30 uur Met een goed koud water bad word je pas echt wakker!
08:30 - 09:30 uur Even bijkomen tijdens het ontbijt en het verhaal van een Young Impact Award winnaar
09:30 - 10:10 uur Relaxen en douchen
10:10 - 11:10 uur Inspirerend verhaal van een bekende Nederlander
11:10 - 12:00 uur Free time! Ga lekker even volleyballen, zwemmen of gewoon even helemaal niks...
12:00 - 13:00 uur Lunch
13:00 - 14:00 uur Volg de workshop 'Ontdek jouw talent'
14:00 - 15:00 uur Volg de workshop 'Wat vind jij belangrijk?'
15:00 - 16:00 uur Even lekker stoom afblazen op de mega zeepbaan!
16:00 - 17:00 uur Volg de workshop 'Storytelling'
17:00 - 18:00 uur Sit down and relax
18:00 - 19:00 uur Dinner time!
19:00 - ? uur Tijd voor een avond bij het kampvuur, ga naar de silent disco of durf jij bij open mic plaats te nemen? Wie weet kom je er ook nog wel een artiest tegen!

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Young Impact Island. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wat is Young Impact voor organisatie?

Young Impact is een ANBI stichting (sinds 2016) en zet zich met het ambitieuze team elke dag in om jongeren met hun talent in actie te laten komen voor een mooiere wereld. Groot of klein, dat maakt niet uit. Het gaat om de ervaring. Dit doen wij door het aanbieden van onze programma’s op scholen en bij organisaties, maar ook met events en directe campagnes richting jongeren. Wij inspireren en activeren hen op een manier die bij hen past.

Ons team bestaat uit 25 vaste medewerkers, 60 vrijwilligers en honderden partners, ambassadeurs en fans die ons met geld, kennis en tijd steunen. Wij willen een organisatie zijn die een geweldige impact maakt mét een geweldig team om in te werken. Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen.

Is er extra informatie voor ouders/verzorgers beschikbaar?

Zodra je een ticket boekt voor Young Impact Island ontvangt je ouder/verzorger ook een bevestiging van je boeking. Daarnaast is er op deze pagina extra informatie te vinden zodat ze er zeker van kunnen zijn dat je in goede handen bent!

Wat gaan we doen op Young Impact Island?

Het ontdekken en ontwikkelen van je eigen talenten én het daarmee in actie komen staat tijdens Young Impact Island centraal. Deze week zit bomvol met toffe workshops, sportieve en creatieve activiteiten en een flinke dosis fun. Meer informatie over het definitieve programma vind je hierboven onder het kopje activiteiten.

Wanneer moet ik de €200,- betalen om deel te kunnen nemen aan Young Impact Island?

Na je aanmelding ontvang je automatisch binnen twee weken een mail met factuur die je kunt betalen om jouw inschrijving compleet te maken.

Ik wil graag naar Young Impact Island, maar de eigen bijdrage kan ik (of kunnen mijn ouders/verzorgers) niet betalen. Wat nu?

Stuur in dat geval een mailtje met je aanvraag naar [email protected] Er zijn in ieder geval mogelijkheden om dan toch deel te nemen aan Young Impact Island!

Mag ik zeker te weten deelnemen?

We hebben komend jaar ruimte voor 300 jongeren. Wees er dus snel bij, want VOL = VOL.

Gaat Young Impact Island sowieso door?

Helaas is met corona niks zeker. Maar als het aan ons ligt en de maatregelen het toelaten gaan we zeker.

Als Young Impact Island wordt geannuleerd, wanneer weet ik dit dan?

Als de maatregelen het niet toelaten (bijvoorbeeld als we 1,5 meter afstand moeten houden tot deelnemers) besluiten we uiterlijk 1 april dat Young Impact Island niet kan plaatsvinden en worden alle deelnemers ingelicht.

Als Young Impact Island wordt geannuleerd, krijg ik dan mijn geld terug?

Als we Young Impact Island moeten annuleren omdat we het niet veilig achten of omdat we niet in staat zijn Young Impact Island te organiseren zoals we willen, dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Kan ik zelf nog annuleren nadat ik mij heb ingeschreven?

Tot 1 maart 2022 kun je kosteloos annuleren. Wanneer je voor 1 april 2022 annuleert, brengen we €50,- in rekening voor de reeds gemaakte kosten. Annuleer je na 1 april 2022, dan brengen we het volledige bedrag van €200,- in rekening.

Wie gaan er mee naar Young Impact Island?

Je gaat samen met anderen van jouw leeftijd (16 t/m 18 jaar) naar Young Impact Island. Daarnaast nemen we een blik inspirerende sprekers en artiesten mee. Iedereen heeft maar één doel: er een geweldig leuke en impactvolle vakantie van maken. Tijdens de week wordt je ingedeeld in een tribe van 15 personen waar er al snel een supergezellige groep ontstaat en je veel nieuwe vrienden maakt. Eén ding staat vast: saai wordt het zeker niet.

Kan ik ook samen met vrienden naar Young Impact Island?

Zeker weten! Met je vrienden op vakantie is natuurlijk super gezellig 🙌 Bij het inschrijfformulier kun je aangeven met wie je samen komt. Je kunt je met maximaal vier andere vrienden aanmelden. Het is wel belangrijk dat iedereen voor zich het inschrijfformulier invult zodat we van jullie allemaal de gegevens hebben.

Ik wil in mijn eentje mee naar Young Impact Island, kan dat?

Zeker weten! Veel van onze activiteiten zijn erop gericht elkaar beter te leren kennen. Ook omdat je wordt ingedeeld in een tribe van 15 personen gaat het contact maken makkelijk en ontmoet je snel nieuwe mensen.

Mag ik mijn telefoon, tablet of game meenemen?

Tijdens de workshops op Young Impact Island is het niet toegestaan om deze apparaten te gebruiken om er zeker van te zijn dat iedereen zich veilig voelt. Je mag je telefoon/tablet natuurlijk wel meenemen, zodat je jouw vrienden en familie op de hoogte kunt houden (en wellicht kan je wel een selfie maken met sprekers of artiesten!). Het meenemen van jouw apparaten is op eigen risico.

Moet ik zakgeld meenemen?

Wij adviseren je om maximaal 25 euro mee te nemen. Dit geld is bedoeld om bijvoorbeeld iets leuks te kunnen kopen als we bijvoorbeeld winkels bezoeken. Verder heb je geen geld nodig, want Young Impact Island is all-inclusive whoop whoop!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: