Inspiratie: Jaydee

“Jongeren willen verandering brengen!”

Jaydee Lunes weet zeker dat jongeren graag iets willen bijdragen aan de maatschappij en nog liever dan dat: verandering willen brengen! Maar waar veel jongeren tegenaan lopen is dat ze vaak niet weten hoe en dat maakt de drempel om iets te doen vaak erg hoog. Young Impact gaat daar verandering in brengen.

“Ik vind het heel gaaf om te zien dat jongeren de wereld willen veranderen. Er gebeuren zoveel dingen en wij kunnen daar een positieve invloed op hebben.”

Jaydee zit niet voor niets in de jongerenraad van Young Impact. Hij wil ervoor zorgen dat er echt mét de jongeren wordt gewerkt en niet voor ze. Zo wordt Young Impact niet te volwassen, wordt het leuk om aan mee te doen en wordt er ook geluisterd naar de gekke ideeën van de jongeren.

“Ik ben voor verbinding, openheid en contact maken met elkaar!”

Als hij de wereld zou kunnen veranderen, zou hij beginnen met het in verbinding brengen van mensen. Dat mensen open staan voor elkaar en niet alleen voor zichzelf gaan. Door iets voor een ander te doen en door contact te maken, zet je de eerste stap. Van daaruit kun je andere dingen veranderen. Young Impact verbindt, omdat iedereen die meedoet hetzelfde doel heeft.

“Het geeft zo’n goed gevoel als je een glimlach op iemands gezicht kunt brengen. “

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR