Jeugdhulp

Impact door jongeren in de jeugdhulp

Bij Young Impact snappen we dat jongeren in de jeugdhulp nét een beetje meer aandacht nodig hebben. Samen kijken we naar waar zij goed in zijn. Super laagdrempelig: samen werken we aan hun talent en zelfvertrouwen, waarna zij écht in actie komen voor wat zij belangrijk vinden!

Wat is het Young Impact programma?

Met onze effectieve en interactieve programma's helpen wij jou én jongeren met onze bouwstenen en succesformule een antwoord te krijgen op de volgende vragen:
✔ Wat vind ik belangrijk?
✔ Waar ben ik goed in?
✔ Hoe kan ik dit combineren en met een challenge in actie komen voor iets wat ik echt belangrijk vindt?

Gratis programma

Flexibel in te zetten

Geschikt voor deze doelgroep

Samen vieren

Programma's jeugdhulp

Bekijk hieronder het programma voor jongeren in de jeugdhulp.

Sluit je aan bij onze beweging

50.385

Jongeren

547

Scholen & Organisaties

Denise

“Ik zie vaker goedbedoelde initiatieven langskomen, maar Young Impact is één van de beste. Het is heel puur. Het hoeft niet groot te zijn, maar juist het kleine is heel waardevol.”

Elian

“Ik zie vaker goedbedoelde initiatieven langskomen, maar Young Impact is één van de beste. Het is heel puur. Het hoeft niet groot te zijn, maar juist het kleine is heel waardevol.”

Actueel

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over het Young Impact programma. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten!

Voor wie zijn de programma's in de jeugdhulp geschikt?

Deze programma’s zijn bedoeld voor groepen in de jeugdhulp verbonden met het onderwijs, jeugdhulp zonder verblijf (o.a. wijk-of buurtteam, aanbieders van ambulante- of daghulp op locatie en hulp in netwerk) en jeugdhulp met verblijf (pleeggezin, gezinsgerichte opvang, gesloten plaatsing in instelling).

Wat voor programma’s biedt Young Impact nog meer aan voor jongeren met een lager niveau?

We bieden specifiek voor jongeren in de jeugdhulp en jongeren met een beperking een aangepast programma aan. Voor praktijkonderwijs (lager niveau) en VSO bieden wij het Young Impact Speciaal programma aan. Neem gerust contact op bij specifieke vragen over deze programma’s.

Zijn de programma’s coronaproof?

Jazeker. Wanneer onze trainers op bezoek komen houden wij rekening met de maatregelen op locatie en de richtlijnen van het RIVM.

Waarom zou je kiezen voor een programma van Young Impact?

Wij brengen met onze jonge trainers (peer-to-peer methodiek) inspiratie en activatie voor jongeren op een manier die bij hen past. Wij spreken de taal van de jongeren en maken hen bewuster. Young Impact gaat op een interactieve wijze met hen aan de slag. Ook als de trainers niet bij jullie op bezoek komen, weten wij digitaal de energie van Young Impact over te brengen. Wij geven jongeren het gevoel onderdeel te zijn van iets groters door onze events en directe campagnes. Voor jou als docent/professional een makkelijke en leuke manier om je rooster anders in te vullen!

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag om persoonlijk advies.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: