Firestarters: de kunst van impactmaken

Powered by

ABN AMRO gelooft dat jongeren de kracht en de drive hebben om onze maatschappij een beetje mooier te maken. Jonge impactmakers zijn keihard nodig, nu en morgen. Want op (te)veel gebieden is er nog een wereld te winnen. Daarom is de bank al jaren partner van Young Impact.

Word ook een Firestarter

Gelukkig zijn er al veel geweldige initiatieven. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de winnaars van de Young Impact Awards 2021: Wail, Nour, Xavi, Filiz en de meiden van Zetje In. Echte Firestarters, die van hun vonk een vlam wisten te maken. Door een aantal van hen extra in de spotlights te zetten willen we hier een lopend vuurtje van maken: word jij ook een Firestarter? Check de verhalen hieronder en kijk goed rond op deze site om te kijken wat jij kunt doen. Let’s start the Fire!

Wat kan ik doen

Steun vanuit ABN amro

Om de ontwikkeling van deze bijzondere impactmakers te versnellen, biedt ABN AMRO hen een financiële bijdrage, een jaar lang coaching en een aantal relevante workshops aan. #sponsoringversnelt

Word een Firestarter

Doe ook mee en ontdek hoe jij jouw talent in kunt zetten voor iets wat jij belangrijk vindt!

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: