Doe mee!

WORD EEN DROMENBOUWER

Iedereen heeft wel een grote droom, toch? Check het eens bij je vrienden, familie, buurvrouw of leraar. Hoe nice zou het zijn wanneer JIJ aan zo’n droom zou kunnen bijdragen? Dat maakt impact!

METEEN AANMELDEN

De challenge

  • Van 7 t/m 13 oktober ga jij iemand helpen om zijn/haar grote droom te verwezenlijken
  • Jij ontvangt gedurende deze week iedere dag een bouwtip van Young Impact in je mailbox
  • Na deze challenge heb jij impact gemaakt op een ander én mag jij jezelf een dromenbouwer noemen

AANMELDEN
Na aanmelding ontvang je 7x een bouwtip in je mailbox

VOORBEELDEN

Helikoptervlucht voor Justin

Justin kreeg een vreselijk ongeluk en belandde daardoor in een rolstoel. Zijn klasgenoten zorgden ervoor dat zijn grote droom in vervulling kon gaan: een helikoptervlucht over de stad. Meer zien? Klik hier.

Bucketlist van opa

De opa van Tim is vaak alleen en onderneemt geen nieuwe dingen meer. Tim zijn missie is dan ook: de bucketlist van zijn opa samen volbrengen. Klik hier voor alle video’s over Tim en zijn opa.

Op zoek naar die ene bijzondere singel

Mark is op zoek naar de jukebox singel Here Comes the Sun, omdat dit het favoriete nummer is van hem en zijn overleden vrouw Hester. Sahil helpt hem om de singel te vinden. Klik hier voor de video over dit mooie verhaal.

Famke over dromen najagen

Rico over doelen en dromen

ik doe mee!

Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden bij de challenge. Op dit e-mailadres ontvang je de zeven bouwtips van ons.

E-mailadres

Lees ons privacybeleid hier.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.