Nieuws

Dipje? Young Impact-coach Hannah geeft gratis coachingsgesprek weg

Het is allemaal nogal anders dan anders deze zomer. Geen festivals, verre reizen of grote feesten met je vrienden. Daarom staat de hele maand juli bij Young Impact in het teken van de Summer Boost. Iedere dinsdag en vrijdag geven wij onze community een boost met free goodies, win-acties, challenges en meer bijzondere content. We trappen deze maand af met het verloten van een gratis coachingsgesprek.

 

Een duwtje in de goede richting

Heb je twijfels over je studiekeuze? Zit je even in een dipje vanwege de coronacrisis? Of kun je op een andere manier een boost of wat advies gebruiken? Young Impact-coach Hannah de Blaeij weet exact hoe ze jongeren een duwtje in de goede richting moet geven. Tijdens het coachingsgesprek gaan jullie op zoek naar jouw sterke punten en kun je al je vragen en twijfels op Hannah afvuren. Wil je kans maken? Klik hier en laat je e-mailadres achter. We houden je dan ook automatisch op de hoogte van de Summer Boost en ander Young Impact-nieuws. Meer informatie over Hannah vind je op haar website.

 

Stay tuned

Een tipje van de sluiter: met de tweede Summer Boost actie, die vrijdag online komt, kun jij maar liefst honderd andere mensen blij maken! Volg ons op Instagram om steeds als eerste op de hoogte te zijn.

 

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & Activatie Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Bekijk meer Nieuws

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.