Nieuws

Derde editie Celebration groot succes!

Wauw! De derde editie van de Young Impact Celebration was ge-wel-dig. Duizenden jongeren kwamen naar Ahoy om daar hun impact te vieren. We wisten voor de derde keer een waanzinnige show neer te zetten met jongeren in de hoofdrol. Daarnaast traden iconen als Famke Louise, Broederliefde, Teske de Schepper en Boef op. De zaal ging uit zijn dak!

De George Maduro Prijs 2019 werd uitgereikt aan Teun Toebes. Hij creëert geluksmomenten voor demente ouderen. De geluksmomenten bestaan uit hen meenemen naar hun oude beroep en het organiseren van silent disco’s. Teun kreeg de trofee uit handen van Rico Verhoeven en de burgemeester van Madurodam Ties Brinks. Teun was ontzettend blij: ”Dit geeft me het steuntje in de rug om door te gaan”.

 

 

Gedurende show werd toegewerkt naar de verrassingsact. Bij voldoende impact en een volgeladen batterij zou hij of zij op het podium verschijnen. Het bleek Boef te zijn, die aankondigde dat hij een nieuwe weg ingeslagen is. Hiermee willen wij als Young Impact onderstrepen dat iedere jongere het verschil kan maken en dat je kunt leren van je fouten. Boef is tijdens de show een nieuwe actie gestart en verloot onder alle aanwezige jongeren vakantiegeld voor hun aanstaande vakantie. Dit om hen te bedanken voor alle impact die zij hebben gemaakt met de 3.804 acties die ze hebben ingezet.

De presentatie was in handen van Nesim en Gwen van Poorten. Gwen vertelde ook over haar eigen impact voor Free a Girl. Maarten van der Weijden kreeg de zaal stil door een yoga-sessie op het podium te doen en Rico Verhoeven deed een staredown met het publiek om te focussen. Patrick Anthonissen, directeur en oprichter van Young Impact bedankte iedereen voor alle impact van het afgelopen jaar en kijkt uit naar een nieuw jaar vol impact. ENORM VEEL DANK aan iedereen die op één of andere manier heeft bijgedragen aan deze geweldige derde editie. Wij zijn volop aan het nagenieten.

Bekijk hieronder een eerste impressie in video’s!

De eerste beelden

Backstage met reporters Stella en Luka

Teun wint George Maduro Prijs

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Bekijk meer Nieuws

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.