Programma

De leukste dag van het jaar: de Young Impact Celebration!

Bij Young Impact geloven we dat iedere jongere het verschil kan maken. Dat iedereen een uniek talent heeft, die je nu al in kan zetten voor een mooiere wereld. Om impact te maken op een ander en zo ook op jezelf.

Op de dag van de Young Impact Celebration komt samen waar we met zijn allen, niet alleen ons team en trainers, maar ook onze partners, docenten en professionals het hele jaar zo hard voor gewerkt hebben: impact vieren en een podium geven aan alle jongeren die in actie zijn gekomen.

Richting het einde van het schooljaar ga je de spanning al voelen. Welke artiesten komen er? Hebben alle docenten de datum al in hun agenda staan? Hebben ze de bussen al geregeld? Hoe gaan we Rotterdam Ahoy weer vol krijgen met alle deelnemers uit het programma en andere jongeren die impact hebben gemaakt?

Met het scholenprogramma gaan we met de jongeren aan de slag: wat zijn je sterke punten, wat speelt er in je omgeving en hoe kun je dit combineren middels een challenge? Wanneer de jongeren de challenge hebben uitgevoerd, krijgen ze in het voorjaar een ticket voor de Young Impact Celebration, dit jaar op 12 juni in Ahoy Rotterdam.

De Young Impact Celebration is de laatste stap om jongeren te activeren blijvend impact te maken. Deze dag is een essentieel onderdeel van het programma.

Na de kick-off workshop en eerste ervaring met de zelf georganiseerde challenge smaakt het impact maken naar meer. We bedanken de jongeren niet alleen met spraakmakende optredens van hun favoriete artiesten, maar grijpen het moment ook aan om ze nogmaals te inspireren zich te blijven inzetten voor een ander. Dit doen we door beleving toe te voegen.

We nodigen inspirerende sprekers uit om hun verhaal vertellen en maken de impact van alle jongeren zichtbaar door de video opnames die we gedurende het hele schooljaar bij de challenges hebben gemaakt. We geven ze letterlijk een podium. Ook is er ruimte voor de award genomineerden en winnaars om zo ook andere jongeren te inspireren en motiveren het beste uit zichzelf te halen.

‘Als we allemaal een beetje impact maken, hebben we samen een MEGA impact’ is een onmisbare ervaring en zo voelbaar als Ahoy Rotterdam zich vult met alle impactmakers van het schooljaar.

 

Kijk mee voor een sfeerimpressie:

Aftermovie van 2017
Aftermovie van 2018

Wil je dit op 12 juni zelf ervaren? Neem dan even contact met mij op.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot woensdag 12 juni 2019!

 

Meer informatie scholenprogramma

Door Nadim Knape

Nadim helpt met het team zoveel mogelijk scholen en organisaties het programma van Young Impact succesvol in te zetten.

Bekijk meer Programma

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.