YES!

SAMEN IMPACT VIEREN

De Young Impact Celebration is hét evenement waar duizenden jongeren samen vieren dat zij impact hebben gemaakt. Alle jongeren die via Young Impact in actie zijn gekomen, verdienen een gratis ticket voor dit grootse evenement.

Op 12 juni 2019 vond de derde editie plaats in Rotterdam Ahoy. Gwen van Poorten en Nesim Najih presenteerden de show, die bomvol zat met artiesten en inspirerende sprekers. Hieronder check je alle informatie en een aantal foto’s en video’s.

ZIJ WAREN ERBIJ!

Boef

Famke Louise

Broederliefde

Teske de Schepper

Rico Verhoeven

Maarten van der Weijden

Nesim Najih

Gwen van Poorten

DE GEORGE MADURO PRIJS GAAT NAAR… TEUN!

De George Maduro Prijs 2019 werd uitgereikt aan Teun Toebes. Dit is dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich inzet voor de samenleving. Met deze prijs treedt Teun in de voetsporen van oorlogsheld George Maduro. Teun creëert geluksmomenten voor demente mensen. De geluksmomenten bestaan uit hen meenemen naar hun oude beroep en het organiseren van silent disco’s. Teun kreeg de trofee uit handen van Rico Verhoeven en de burgemeester van Madurodam Ties Brinks. Teun was ontzettend blij: ”Dit geeft me het steuntje in de rug om door te gaan”.

Aftermovie

Backstage interviews

Teun wint George Maduro Prijs

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.