Video

Young Impact. Start Something.

Het afgelopen half jaar hebben wij keihard gewerkt aan een nieuw Young Impact. Onze visie, onze drijfveren en cultuur bleven onveranderd. Maar dan wel in een vorm die past bij deze tijd en bij de jongeren die wij op AAN willen zetten. In november lanceerden we de nieuwe visuele identiteit, waarmee we de kaders neerzetten voor een nieuw merk waar jongeren écht bij willen horen. Young Impact is nu rauwer, stoerder, échter. Persoonlijke verhalen staan centraal. Dit willen we kracht bijzetten met een brandvideo die dat onderstreept. Een video die ”de vonk” symboliseert die wij zijn voor jongeren. 

 

Handsome stuff

Het Haarlemse bureau Henry Handsome begeleidde ons het afgelopen half jaar naar een nieuw Young Impact. We deden samen onderzoek naar de drijfveren van jongeren, psychosociale ontwikkelingen die zij doormaken en verschillende jongerenculturen. Op basis daarvan creëerden we een nieuwe identiteit, inclusief merkverhaal, beeldtaal en een nieuwe pay-off: Start Something. In november lanceerden we de nieuwe website en staken we heel Young Impact in een nieuw jasje. De reacties vanuit jongeren waren geweldig!

 

Door jongeren, voor jongeren

We misten echter nog die ene kers op de taart: een nieuwe brandvideo. Een video waarmee we het Young Impact-gevoel écht kunnen overbrengen. Die ons merkverhaal kracht bijzet. Een video waarmee we kunnen aftrappen tijdens het programma, waardoor jongeren meteen in een hogere versnelling komen. We vonden een productiemaatschappij die meteen razend enthousiast werd van onze ideeën: KAAPS. Zij besloten een team van jonge medewerkers op dit project te zetten, waardoor het meteen een project door jongeren, voor jongeren werd. Er volgde een periode van talloze brainstorms, storyboards, draaidagen, viewings en meer. De jongeren die je uiteindelijk in de video ziet komen regelrecht uit onze Young Impact community en ook Rico Verhoeven en Teske de Schepper deden mee. Wij zijn ontzettend trots op het resultaat. Bekijk de video snel hieronder!

Young Impact. Start Something.

Wij willen deze video op zoveel mogelijk plekken door heel Nederland laten zien. Denk aan bioscoopzalen, stations of televisie. Kun jij ons daarmee helpen? Laat het ons weten!

CONTACT MET YOUNG IMPACT

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & Activatie Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Bekijk meer Video

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.