Nieuws

Boef beloont vijf impactmakers met vakantiegeld

Boef was dé grote verrassing op de Young Impact Celebration 2019. Hij kwam aan het einde van de show als surprise act uit de bus en zette heel Ahoy op zijn kop. Daarnaast startte hij ook een spectaculaire win-actie waardoor vijf impactmakers uit de zaal een mooi bedrag aan vakantiegeld wonnen. Wat een stunt!

Patrick Anthonissen, directeur van Young Impact, had de eer om Boef aan te kondigen: ”Dit is een artiest die niet altijd even positief in de media is geweest. Toch vind ik het ontzettend belangrijk dat hij hier staat. Niemand is perfect, iedereen in deze zaal maakt fouten. Vroeger ben ik zelf ook niet altijd een lieverdje geweest. Maar het is belangrijk dat je van je fouten leert en de goede kanten van jezelf naar boven haalt. Want dat is waar Young Impact voor staat, want wij geloven dat iedereen een positieve impact kan maken op anderen.”

Tijdens zijn optreden startte Boef een win-actie waarbij hij beloofde vijf jongeren uit de zaal te belonen voor de impact die zij gemaakt hebben. Hij heeft de winnaars inmiddels bekend gemaakt via Instagram en het bedrag naar hen overgemaakt.

Boef op de Celebration

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & Activatie Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Bekijk meer Nieuws

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.