Young Impact Day

Op 2 juni 2022 laten we zien dat jongeren nu al het verschil maken!

Wie in actie komt, wordt beloond! Na afloop van ieder schooljaar organiseert Young Impact het vetste en grootste feestje van het jaar: Young Impact Day! Uiteraard veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer je deelneemt aan één van onze programma's of meedoet tijdens één van onze acties, maak je als eerste kans op gratis tickets voor dit event. Met de grootste artiesten, de meeste inspirerende verhalen van bekenden en onbekenden is dit iets wat je niet wilt missen! En heb jij ook een inspirerend verhaal? Dan heb je ook nog eens de kans dat jouw verhaal op het podium in de spotlights wordt gezet!

WAT GAAT ER GEBEUREN?

Jongeren maken nú al het verschil op thema’s als gelijke kansen, maatschappij, diversiteit, klimaat en gezondheid. Een uniek, exclusief event zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt. Benieuwd naar hoe deze dag er uit ziet? Klik hier voor de aftermovie van de afgelopen jaren.

  • Heel Nederland staat bol van de impact

  • Impact vieren met artiesten

  • Gratis voor alle impactmakers

Hoe kun je deelnemen aan Young Impact Day 2022? 

Wanneer je deelneemt aan één van onze programma’s of onze challenges maak je als eerste kans op gratis tickets voor dit event. We gaan met duizenden jongeren tegelijk de gemaakte impact vieren, er zijn speeches van bekende impactmakers én we sluiten de dag af met een spectaculaire eindshow waar de nieuwste artiesten optreden. Je kunt op 2 juni zelf afreizen naar Young Impact Day of jullie kunnen natuurlijk vanuit school het vervoer regelen. Meer informatie over de locatie en het programma wordt later dit jaar bekend gemaakt. Hou hiervoor onze socials in de gaten!

Meld je nu aan!

Je kunt je nu al aanmelden voor Young Impact Day 2022! Doe dit om er zeker van te zijn dat jij een ticket hebt, want VOL = VOL!  Claim jouw tickets hieronder.

BESTEL NU TICKETS VOOR YOUNG IMPACT DAY

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: